Beter en Positiever leren leven & werken


PERSOONLIJKHEIDSONTPLOOIING en ZELFREALISATIE Werken aan verlegenheid, werken aan zelfvertrouwen


De behoefte om contact te maken, begrepen te worden en zich te uiten, leeft bij ieder mens. Er is echter een flink aantal mensen die het omgaan met anderen moeilijk vinden en daardoor sociale contacten mislopen of verliezen.
Verlegenheid en gebrek aan zelfvertrouwen kan behoorlijk lastig zijn en speelt een grote rol in de omgang met elkaar. Veel mensen zijn in in bepaalde periode van hun leven verlegen geweest,inclusief je coach. Dat proberen te VERBERGEN kost véél energie, want
je neemt dan eigenlijk twee zware taken op je:


1 Je moet je onzekerheid in bedwang houden en
2 Je hebt de extra taak dat je dát óók nog moet verbergen!

Verlegen en onzekere mensen ZlJN dus vrij veel met zichzelf bezig en komen daardoor niet toe aan prettige, sociale contacten met andere mensen.

ONDERSTEUNENDE VAARDIGEDEN

Dit programma is heel geschikt voor verlegen en onzekere personen Ga je met tegenzin naar afspraken, feestjes, vergaderingen en blijf je eigenlijk net zo lief thuis? Heb je het gevoel dat je langzaam maar zeker contacten begint te vermijden, omdat het toch niets zal opleveren? Dan is dit programma misschien iets voor jou en voor mensen die méér zelfvertrouwen willen krijgen en beter voor zichzelf op willen komen. In een serieuze en toch gezellige sfeer maak je kennis met verschillende vaardigheden, technieken en practische toepassingen, zoals:

* Omgangskunde;
* Houding en uitstraling;
* Taal en lichaamstaal;
* Lichaamsbewustzijn;
* Uitdrukkingsmogelijkheden;
* Ontspanningstechnieken;
* Adem-en stemgebruik;
* Inlevingsvermogen en verbeeldingstechnieken;
* Positief denken.

Er wordt uitgegaan van alledaagse situaties Het uiteindelijk doel is om een ontspannen, meer positieve-en opbouwende houding in het dagelijkse leven aan te nemen, waardoor je je succesvoller en sociaal zekerder voelt. De échte waarde van wat je in Caroll's Trainingscentrum zult (gaan) ontdekken, beoefenen en ontwikkelen, ligt in wat je leert over jezelf. Te ontdekken, dat je persoonlijke grenzen overschreden kunnen worden. Dat je méér kunt dan je gedacht had!


JE BENT GOED GENOEG: GEWOON JE-ZELF-ZIJN!


"Er zijn heel wat redenen om uzelf te willen begrijpen, maar zelfkennis is nodig om uw gedrag te controleren. Uit onwetendheid immers zou u dingen kunnen doen waardoor anderen zich vijandig tegenover u gaan gedragen of waardoor u zichzelf kwetst. Maar als u begrijpt hoe u denkt en doet, hebt u meér kans uw gedrag te veranderen en gelukkig te worden!".

- Professor Dr. William Menninger -


Van mensen die Caroll's Trainingscentrum bezoeken, hoor ik nogal eens de uitspraken: "Ik zou méér voor mezelf op/uit willen komen", of "Ik zou méér van mezelf willen laten zien aan mijn vrouw, man, partner, kinderen, vrienden, collega's", enzovoorts. Met dat "ZELF " bedoelen ze: dát wat we eigenlijk willen of zouden kunnen zijn! Na een tijdje leren en oefenen, begrijp je iets méér van je-zelf én van anderen, waardoor je jezelf écht open kunt stellen voor anderen en jij die anderen weer een stukje op weg kunt helpen met persoonlijkheids en levensverbetering.

Het is daarom heel belangrijk en nuttig óók van en over je "vijanden" te leren, want inzicht hebben is écht méér waard dan wilskracht of een sterke arm. Een persoon kan namelijk alleen al door een evenwichtige-en consequente houding, een harmonieuze, kalmerende invloed op zijn omgeving uitoefenen.
90 procent van de wrijving in de wereld wordt veroorzaakt door de MANIER waarop iets GEZEGD wordt. We begrijpen vaak niet dat andere mensen dingen doen, die wij in hun plaats misschien óók gedaan zouden hebben. Als je je in iemands plaats indenkt, heb je er minder behoefte aan om hem of haar op zijn nummer of plaats te zetten. Kwets daarom anderen niet met wat jou zélf verdriet of pijn zou doen, want woorden zijn gemakelijker ingeslikt dan teruggenomen! Wil je verstandig praten? Doe dan als de timmerman: tweemaal meten, één keer zagen! Je beseft dat het inzicht en de rijpheid er zijn, op het moment dat jij zeker weet dat jij gelijk hebt, maar het niet nodig vindt óók nog eens te moeten bewijzen dat die ander ongelijk heeft! En sta je er tóch op om het laatste woord te hebben, probeer het dan eens met: "JE HEBT GELIJK!".

 

GLOBAAL PROGRAMMA VAN ONDERWERPEN EN TECHNIEKEN:

Dit programma omvat oefeningen in ademtechnieken en lichamelijke training, gecombineerd met ontspannings-en verbeeldingsoefeningen, die erop gericht zijn om méér harmonie tussen je lichaam en geest te brengen. Oefeningen die 3 tot 5 minuten in beslag nemen, leiden al tot een geestelijke verandering en een vitaler lichaam. Wanneer je gevoelsleven harmonisch en evenwichtig is, zul je als persoon méér uitstralen. Je geestkracht zal sterker en je verstand effectiever zijn, wat ertoe bijdraagt dat het in je dagelijkse leven of werk beter en beter gaat. Ik sluit hierbij af met mijn persoonlijke motto:

"Probeer zoveel mogelijk je-zelf te zijn of te worden!
 Niemand kan dan zeggen dat je het verkeerd doet!". - Caroll -

 

 

NIEUWS

 

Voor prijzen en tijden, klik hier >>