OVER CAROLL'S TRAININGSCENTRUM


ONGECOMPLICEERD INSPANNEND ONTSPANNEN EN RELAXED ACTIEF ZIJN!

Caroll's Trainingscentrum ligt aan en kijkt uit over een mooi en rustig gedeelte van het park bij Fazantenkamp. In 2011 bestaat het trainingscentrum 30 jaar en is nog steeds uniek en toonaangevend op het gebied van persoonlijke trainingen en dienstverlening. Het is een centrum dat op maat gesneden begeleiding nastreeft,waar je veel persoonlijke aandacht krijgt, zowel voor lichaam als voor de geest in een open, sterk groeibevorderende sfeer. Caroll's Trainingscentrum is een plaats waar stevig aangepakt, getraind en gewerkt wordt, maar waar je ook met plezier naar toegaat en gelachen en ontspannen wordt. Naast het zogenaamde "trainings-of coachingswerk", wordt er ook op een geheel eigen manier aandacht besteed aan een gezonde denk-en gevoelsuiting.

GEEN LUXE, MAAR NOODZAAK!

Ongetwijfeld heb je je al een of meerdere keren voorgenomen om eindelijk (weer) iets aan je gezondheid en conditie te gaan doen. Misschien ben je er zelfs ook écht aan begonnen, maar was je positieve voornemen na enkele weken of maanden helaas weer verdwenen, waardoor je voor de zoveelste keer "bewezen" zag dat al dat "fitness-en gezondheidsgedoe" uiteindelijk toch niks voor jou was! Of misschien kwam er een vakantie, een drukke tijd op het werk of een ziekte tussen, waardoor het weer naar de achtergrond verdween. Het is uiteraard niet voor niets dat er in de media en ook in het bedrijfsleven veel aandacht besteed wordt aan het belang van een actieve, gezonde leefstijl met méér bewegen, bewuster eten en ontspanning. Ergens weet je zélf heel goed wat je hoort te doen om je lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden. Je beseft heel goed, net als wij allemaal, dat het verstandig en gezond is om je lichaam fit, sterk, lenig en relaxed te houden. Alleen, en dat is het nou juist: "Het komt er maar niet van, het kost zoveel tijd, het is zo'n gedoe!". Oké, allemaal redelijk klinkende argumenten (lees: uitvluchten), maar, die houden geen stand als je tot de ontdekking komt dat het ONREDELIJK is om trainen te beschouwen als iets dat alléén maar lastig is en tijd en moeite kost! Want dat is echt niet zo! Iemand die regelmatig lekker beweegt, vergeet even zijn dagelijkse zorgen en wordt óók lichamelijk fitter. De extra energie en ontspanning die je daardoor krijgt, kan weer gebruikt worden aan positieve dingen zoals het gezin, studie, werk of andere sporten.

JE LICHAAM IS JE "MOTOR"

Over het algemeen hebben de meeste trainingscentra niet voldoende tijd om zich naast de lichamelijke kanten, óók met de emotionele ontwikkeling, denkwijzen, creativiteit, verbeeldingskracht en spiritualiteit bezig te houden. Toch zijn dat juist de vaardigheden waar onze maatschappij zo dringend behoefte aan heeft We proberen dus eigenlijk tegelijkertijd zowel de lichamelijke, intellectuele, psychologische-en sociale vaardigheden te beoefenen. Tijdens de lessen wordt spelenderwijze zowel een lichamelijk -als een innerlijk groeiproces in werking gezet en iedere beoefenaar haalt daaruit het nut dat overeenkomt met zijn of haar behoefte(n) van dat moment. Je krijgt de gelegenheid jezelf en je mogelijk .heden beter te leren kennen., je energie beter te benutten en de dingen die je "dwars zitten" te neutraliseren en los te laten. Misschien zul je flink moeten oefenen en geduld hebben, maar dat je daardoor óók verrassende dingen (over jezelf) kunt ontdekken. Je kunt je eigen tempo aanhouden en je krijgt zoveel begeleiding als je persoonlijk nodig denkt te hebben!

INDIVIDUEEL EN PERSOONLIJK

Over het algemeen komen er hier mensen die liever niet in een gewoon fitnesscentrum binnen zouden stappen, omdat zij zich daar niet op hun gemak voelen. Iemand die aan zijn gezondheid wil gaan werken of conditietraining gaat doen, wil op een ongecompliceerde manier lekker trainen. Geen ingewikkelde bewegingen, geen vergezochte technieken of supermoderne, high Tech attributen. In Caroll's Trainingscentrum zul je geen hypermoderne uitstalling van fitnessapparaten, harde muziek, hippe, flitsende outfits of een luxe bar aantreffen.
Fitness-en conditietraining hoeft ook niet op een keiharde, zwoegende manier gedaan te worden. Met het Dynamiska-systeem dat is afgestemd op de behoeften van de individuele mens, leer je je lichaam en geest spelenderwijs trainen en ontwikkelen. Iedereen die wil, kan hier meekomen en op een gezonde, prettige en gevarieerde manier snel goede resultaten bereiken. Door de praktische opzet van de oefeningen, hebben ook mensen met bepaalde gezondheidsklachten voordeel en plezier van de trainingen.
Dankzij de aanwezigheid van een tweede trainingsruimte, een tweepersoons infraroodcabine en een stoom-douchecabine, kunnen we óók extra relax-en gezondheid bevorderende diensten aanbieden onder het motto: RELAXED ACTIEF ZIJN!

EERST KENNIS MAKEN?

Dat kan! Wanneer je wel geïnteresseerd bent, maar je nog niet meteen wilt vastleggen, kun je éérst een training vrijblijvend en kosteloos meedoen (sorry, alleen kijken kan niet!) en beslis je daarna pas of je er mee door wilt gaan. Ga er gewoon eens voor en verbaas jezelf. Je zult net als vele anderen vóór jou, een positief verschil ervaren in je lichaam,jezelf en je leven!

Heb je nog vragen? Bel me gerust: 0346-574321

Mocht de telefoonbeantwoorder aanstaan, geef dan alsjeblieft je naam en telefoonnummer door, dan probeer ik je zo snel mogelijk persoonlijk terug te bellen!


Probeer eens een kennismaking bij trainingen, waar mensen komen met dezelfde ideeën en behoeften als die van jou. Het verplicht je tot niets, want de eerste les is als kennismaking gratis!

Nog even de voordelen op een rij:

• Ouderwetse gezelligheid in een prettige Trainingsomgeving;
• Het is maar 10 minuten lopen vanaf het station en winkelcentrum Bisonspoor;
• Maximaal 6 tot 10 personen per training;
• Privé training-coaching mogelijk;
• Een gevarieerd pakket voor elk wat wils;
• Een heel persoonlijke, sterk groeibevorderende sfeer;
• Je betaalt geen inschrijfgeld;
• Je betaalt alléén per maand (geen kwartaal e.d.);
• Je hoeft geen aparte {sport-)kleding te kopen;
• Duidelijke, effectieve trainingen, gebaseerd op de dagelijkse praktijk;
• Gespecialiseerd in weerbaarheid, zelfverdediging, omgangskunde, conflict-en   confrontatietraining;
• Instant Fitness-en conditietrainingen, bewegings-en vitaliteitsoefeningen;
• Zeer praktische ontspanningslessen, afgestemd op persoonlijke omstandigheden;
• Effectieve bewustzijns-en zelfrealisatietrainingen op basis van lichaamstaal, positief denken en    dynamische verbeeldingskrachtoefeningen;
• Mogelijkheid tot volgen van Yoga lessen (individueel of groepsgewijs);
• Mogelijkheid van een Ayurvedische Massage (alleen voor vrouwen);
• Mogelijkheid begeleiding Natuurgeneeskundig adviseur voor Second Opinion, Vega Test en    Voedingsadviezen;
• Mogelijkheid persoonlijk advies werkgerelateerde vragen (Ietselschade-) jurist;
• Mogelijkheid advisering persoonlijke begeleiding organisatie coach;
• Gebruik van stoom -of infraroodcabine op afspraak of combiarrangement mogelijk;
• Alle lessen zijn inclusief kopje koffie, thee of limonade;
• Het trainingscentrum beschikt over een uitgebreide bibliotheek met boeken, tijdschriften,     documentatie, publicaties en een flinke video/dvd verzameling met informatie over lichamelijke,             geestelijke en spirituele aspecten van alle mogelijke   onderwerpen: van vechtkunsten en Fitness, tot     persoonlijke ontwikkeling en groei.

NIEUWS

 

Voor prijzen en tijden, klik hier >>

Route-beschrijving, klik hier >>

 

Samen met mijn vrouw Beata, die als Yoga docente, Hatha Yoga, zwangerschaps Yoga en ayurvedische (baby)massages geeft in het Trainingscentrum. Kijk voor meer informatie op www.BeYogafull.nl