INSTANT FITNESS-EN ONTSPANNINGSPROGRAMMA VOOR LEVENSGENIETERS, MENSEN MET TIJDGEBREK EN GEMAKZUCHTIGENVanaf mijn jonge jaren krijg ik regelmatig de vraag of ik soms aan Body-Building of krachttraining doe. "ja, misschien wél, maar dan zonder gebruik te maken van halters, gewichten of fitnessapparatuur!".

Met mijn zelf ontwikkelde "trucjes", gebaseerd op principes en technieken uit Yoga, stretching, Dynamische-en Isotonische spierspanningsoefeningen, Body-Building, turnen,
ballet, poseren, zwemmen, T'ai C'hi en Aikido, gecombineerd met adem-en Dynamische Emotionele Verbeeldingstechnieken, is het mogelijk je lichaam goed te conditioneren en te ontwikkelen. Zelf praat ik dan ook liever niet over "krachttraining", maar over "training van de krachten", omdat je bij deze oefenvorm altijd teruggaat naar je eigen KERN-KRACHT! Ontdek, dat het vermogen van de menselijke geest en de motivatie om de lichamelijke krachten te bundelen en te richten, véél en véél groter is dan de biologie-en natuurkundelessen ons leren! Iedereen die wil, kan hier op een creatieve-en relatief vrij gemakkelijke manier snel resultaten bereiken. Door de praktische opzet van de oefeningen, hebben óók mensen met bepaalde gezondheidsproblemen voordeel en plezier van dit oefensysteem!


Laat mij jou op een creatieve, plezierige en relaxte manier de praktische "TRUCJES" van instant fitness- en ontspanning bijbrengen!

 

 

NIEUWS

 

Voor prijzen en tijden, klik hier >>