MEDITATIE-MEDICATIES-PROGRAMMA


Gezondheidsbevorderende en Vitaliserende
Emo-Dynamische Verbeeldingsoefeningen.

Een praktijkgericht programma met een duidelijke leidraad, waarmee je je dynamische, creatieve verbeeldingskracht kunt ontwikkelen en leren gebruiken om actief bij te dragen aan het creëren van een vitale gezondheid.

Sommige woorden en beelden dragen enorme krachten in zich. Het woord "VERBEELDINGSKRACHT" verwijst duidelijk naar de macht van beelden. Aangezien de aard, de natuur van de mens ZELFVERWERKELIJKING of ZELFREALISATIE is, wat het tot uitvoering brengen van je verlangens, verwachtingen en innerlijke beelden inhoudt, vorm je in principe letterlijk en figuurlijk de wereld die je in en om je heen ervaart.

De opmerkelijkste eigenschap van het werken met het verbeeldingsvermogen, is dat het gepaard gaat met lichamelijke reacties en veranderingen. Dit is mogelijk, omdat we allemaal uitgerust zijn met het vermogen om met de geest invloed uit te oefenen op het "stoffelijke" materiaal van ons lichaam. In de verbeeldingswereld gelden andere wetten van ruimte en tijd, maar wel met heel veel invloed in onze materiële wereld! Omdat verbeelding een ander deel van de hersenen aanspreekt dan waar de logica zit, ontstaan er vaak heel verrassende beelden en gevoelens. We hebben dus allemaal deze kracht en met die kracht kun je van binnenuit je gezondheid, vitaliteit, overtuigingen en gedrag aanpassen en verbeteren. Daarom is het belangrijk en "verstandig" om goed om te leren gaan met je denkbeelden en verwachtingen, omdat de prikkel tot verbetering of verandering van het beeld zélf komt dat dingen beter kunnen worden, dat ze kunnen veranderen!


LES-EN OEFENMATERIAAL:

Tijdens de sessies of workshops maken we gebruik van oefeningen uit de Emo-Dynamische Meditatie. Medicaties-verbeeldingsoefeningen uit mijn werkboeken:

* PSYCHOFYSIEKE MEDITATIE-MEDICATIES, deel 1,
* DE HELENDE KRACHT VAN INNERLIJKE BEELDEN, deel 2,
* DE GENEZER IN ONS, deel 3,
* en het werkboek: MIJN LICHAAM ZEGT; leer vertrouwen op de innerlijke oerwijsheid van je    lichaamsgevoelens.

 

 

NIEUWS

 

Voor prijzen en tijden, klik hier >>