ONT-MOET JE-ZELF!


In dit uitgebreide en intensieve programma, leer je méér over je doen en laten, je denken, je gevoelens, je functioneren en de manier waarop je met jezelf en de omgeving omgaat.


CONFRONTATIES EN TELEURSTELLINGEN AANKUNNEN!


Het is niet voor niets dat men in het bedrijfsleven en bij de overheid steeds méér aandacht geeft aan de gezondheid, het functioneren van mensen, ontplooiing, stresshantering, conflicten en confrontaties. Vooral de zogenaamde "mentale fitheid" of Mindfullness" is in opkomst. Omdat ik als kind al veel en intensief trainde, ontdekte ik al snel dat geestelijke-en emotionele factoren vaak doorslaggevender zijn dan talent en kracht. Als het niet lukt, komt dat meestal omdat je jezelf onbewust tegenwerkt of saboteert, of gewoonweg de verkeerde manier van aanpakken gebruikt!

Het is altijd beter om iets te proberen, dan te blijven steken in een situatie die je diep ongelukkig maakt!


Er gebeuren vaak dingen in je leven waar je niet op gerekend hebt of niet verwacht had. Dat kunnen zowel kleine als ingrijpende gebeurtenissen zijn: je relatie loopt mis, je krijgt een burnout, je wordt overspannen, je wordt ziek, hebt vervelende conflicten met collega's of leidinggevenden, of je wordt ontslagen.

In veel gevallen gaat je functioneren dan haperen, Je (zelf-) vertrouwen krijgt een opdonder en je kunt in een negatieve spiraal terecht komen. Je kunt echter op een praktische manier leren hoe je met dergelijke gebeurtenissen zo kunt omgaan, dat de kwaliteit van je leven niet omlaag gaat en op een positieve manier kunt blijven functioneren.

Het meest waardevolle van dit Psychofysieke Dynamiska-programma, is dat het je al vrij snel uit een vicieuze cirkel haalt!


We leren hier vooral door te doen en te ervaren, waardoor je het geleerde in principe nooit meer kwijtraakt. Je leert weer goed en lekker in je lichaam te gaan zitten en weer te gaan voelen en leren vertrouwen op de wijsheid van je lichaam. Door het praktisch toepassen van de basisprincipes, heb je er niet alleen voordeel van in je werk of sport, maar óók in je persoonlijke leven! Dus waag die stap. Ga ervoor en verbaas jezelf.
Je zult net als vele anderen vóór jou, een positief verschil ervaren in je lichaam, je-zelf en je leven!

GLOBAAL PROGRAMMA VAN ONDERWERPEN EN TECHNIEKEN:


* Kennismaking voorbereidende Dynamiska-oefeningen, waaronder ademtechnieken en instant energie-en   krachtoefeningen,
* Introductie met eenvoudige Emo-Dynamische-Lichaamsscanoefening om contact met je lichaam te   maken,
* Instant emotionele kracht-en energie-technieken (in je kernkracht komen),
* Confronterende situatie-emoties herkennen en registreren,
* Confronterende situatie-emoties opnieuw voelen en beleven, Resetten of Fine-Tunen,
* Oefeningen leeg-maken, los-laten en op-laden,
* Ont-Iaden en af-reageren d.m.v. kinetisch slaan, schoppen en trappen,
* Relaxatie en afronding met Reflexzone-sticks.

 

 

NIEUWS

 

Voor prijzen en tijden, klik hier >>