Welkom bij Caroll's Trainingscentrum


EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Carol de Leeuw, geboren in 1953, oprichter van Caroll's Trainingscentrum in 1981 en ontwikkelaar en samensteller van het Dynamiska-Trainingssysteem. (T/M)

In het dagelijkse leven ben ik BioRelaxatie-therapeut, Vitaliteitscoach en zelfverdedigings-instructeur. Daarnaast ben ik freelance illustrator en schrijver. Ik was jarenlang vaste schrijver voor vechtsportmagazines en ben zelf hoofdredacteur van mijn eigen clubblad, waarvan het eerste nummer in 1984 verscheen. Alle lesmaterialen, werkboeken en oefenmaterialen die in het trainingscentrum gebruikt worden, zijn door mij persoonlijk ontwikkeld en geschreven. Ik ben ook 20 jaar zwemonderwijzer geweest en lange tijd lid van de NVTH (Nederlandse Vereniging voor Toegepaste Hypnose). Door de jaren heen was ik ook regelmatig gastdocent in sport- en vechtsportscholen in Europa en Amerika. In Nederland coachte ik werknemers van bedrijven ter plekke op de werkvloer.

Mijn jonge jaren kenmerken zich door een scala van jeugdziekten en problemen, waaronder astmatische bronchitis, langdurige verblijven in ziekenhuizen en grote verlegenheid. Door kennismaking en beoefening van Yoga, Jiu-Jitsu, Pentjak Silat, turnen, hardlopen en zwemmen, groeide ik daar praktisch helemaal overheen. Hoewel ik in eerste instantie op de traditionele manier trainde, ontwikkelde ik al op vrij jonge leeftijd een geheel eigen vitaliteit- en weerbaarheidsysteem, ingesteld op de behoeften en de natuurlijke aanleg van de individuele mens. Het grootste deel van mijn tegenwoordige werk, is erop gericht mensen (weer) in zichzelf en de genezende capaciteiten van hun lichaam en geest te leren vertrouwen en ze een stevige basis te geven waarmee ze effectief en onafhankelijk kunnen functioneren. Daar valt ook slachtofferhulp en traumaverwerking met mijn Emo-Dynamische, lichaamsgerichte no-nonsense-training onder.

De vaak opzienbarende resultaten die ik al jarenlang met mijn Dynamiska-systeem en Psychofysieke Vitaliteit- en Weerbaartrainingen bereikt heb, zijn uiteraard niet zaligmakend, maar het komt allemaal al een flink stuk in de goede richting. Laat mij jou op een persoonlijke, plezierige en pittige manier de technieken en vaardigheden voor een gezond en vitaal leven bijbrengen. Twijfel je nog? kijk dan nog eens goed naar de foto(s) bij de artikelen. Ik ben zogezegd het levende bewijs voor de werkzaamheid en effectiviteit ervan!.

PERSOONLIJK CONTACT?!

Ik wil hier graag nog één persoonlijk puntje over mezelf aanstippen: ik ben wat men noemt een uitgesproken "mensenmens" en heb het liefst zoveel mogelijk rechtstreeks of persoonlijk contact met mijn (mogelijk toekomstige) cliënten. Eigenlijk heb ik het niet zo op al dat e-mail en sms-gedoe, omdat het op de een of andere manier toch een soort afstand schept door al die woorden via een onpersoonlijk scherm. Met mij krijg je het snelste en het beste contact via de "ouderwetse" rechtstreekse telefoon. Ik neem trouwens ook nooit de telefoon op wanneer ik met iemand bezig ben. Dat zou ik bij jou dus ook niet doen, omdat dat persoonlijke en zakelijke privétijd is! Maar als je mijn telefoonbeantwoorder inspreekt, bel ik je altijd zo snel mogelijk terug en indien mogelijk zelfs in het weekeinde! Ik hoop dat je je daar in kunt vinden en het misschien zelfs weet te waarderen.

Bel me gerust: 0346-574321

 

 

 

NIEUWS

 

Voor prijzen en tijden, klik hier >>